+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

Kínálatunk

 

 

 

MD lélekszkenner-mérés, -elemzés

1. lépés

Kapcsolódjunk! Regisztrálj egy díjtalan konzultációra! Kérdezz bátran! Ha a beszélgetést követően úgy érzed, szeretnéd megismerni a lelked eddig ismeretlen dimenzióit, foglalj időpontot!

2. lépés

Tedd a kezed a touchpadra, és engedd, hogy a lélekszkenner a lelkedre hangolódva 20 mp alatt 8 millió kérdést feltegyen a tudatalattidnak!

3. lépés

A kvantumfizika elvén működő szkenner a mérést követően a lelked ki nem mondott üzeneteit tárja eléd: olyan érzéseidet önti írásos formába, amelyeket még soha meg sem tudtál fogalmazni.

4. lépés

Az igazsággal szembesülni, megérteni azt, mindig felszabadító. Új nézőpontot ad az életedhez, feloldódnak a görcsök, a káosz eloszlik. Átértékelődnek a dolgok.

 

5. lépés

Más emberként távozol, mint ahogy érkeztél. Előtérbe kerül a tudatos és magabiztos éned. A lélekszkenner rövid és hosszú távon a lelki boldogság kiteljesítésében megkerülhetetlen indítókulcs.

Miért válaszd a Matrix Drops lélekszkennert?

A lélekszkenneres mérés révén a lényünk számtalan, eddig felfedezetlen árnyalatát ismerhetjük meg. Az elemzés során világossá válnak a kialakult élethelyzetünk okai. Átláthatóvá válnak az összefüggések, és egyúttal személyre szabott útmutatást is kapunk a továbblépéshez. A belátási képességünk, a változtatási hajlandóságunk új távlatokat nyithat meg előttünk:

„Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok.”

/Carl Gustav Jung/

A Matrix Drops lélekszkenner a szívmezőt használja processzorként, hiszen „jól csak a szívével lát az ember…”, a belső iránytű pedig mindig mutatja az utat. És hogy is folytatódik ez a diskurzus ’A kis hercegben’? „Az idő, amit a rózsádra fordítottál, az teszi olyan fontossá a rózsádat.” A tudatszintemelkedés záloga a magunkba, a fejlődésünkbe fektetett idő. A szunnyadó képességek a tudatosság emelésével törnek a felszínre.

Ehhez a változáshoz brilliánsan kapcsolódnak a programozott vizek, a Matrix Drops-ok mint szellemi ’fejlődésgyorsítók’. A Matrix cseppek révén a látszólag kezelhetetlen tulajdonságaink, gyengeségeink szelídülhetnek le, és tűnhetnek el végérvényesen. A Matrix Drops átsegít minket lelki elakadásainkon, és továbblendíti a sorsot: harmóniába hozza az emberben lévő lehetőségeket az eltitkolt belső vágyaival.

„Egy élet sincs tönkretéve, csak az, melynek a fejlődését megállítják.”

/Oscar Wilde/

Sorselemzés

A kezünk jelzései, a Tarot lapok, a számaink, valamint a lélekszkenner metaforikus üzenetei: mind-mind egy mátrix a lelkünkről. Mire tanítanak?

Tanulj meg az érzéseiddel és a gondolataiddal bánni, hogy ne azok bánjanak el Veled!

Kézanalízis

A 4. századtól a 16. századig az orvostudomány részét képezte a tenyérelemzés. A kéz nem közöl végleges tényeket. Ahogy a lelki, érzelmi, gondolati erőink alakulnak, a tenyér 1-2 hónap múlva jelzi a változást. A kézanalízis a lélek pszichikai elemzése. Nem azt mondja el, hogy mi fog történni, hanem azt, hogy mik a lehetőségek. A döntés joga saját kezünkben van, hiszen a legerősebb törvény az univerzumban a szabad akarat.

Tarot

„A Tarot kártya jelbeszéde felelet egy szimbolikus kérdésre, amelyet az ember teljes lénye tesz fel.”

/Szepes Mária/

A Tarot lapjai meghatározott számot és nevet viselnek. A kártya szimbólumai a lélek dimenzióit, valamint a személyiségfejlődés állomásait tárják fel előttünk:

„A tökéletesség nem adomány, hanem szívós, kitartó munka eredménye.” – fogalmazott a szellemi érésről II. Rákóczi Ferenc fia, Saint-Germain gróf, aki maga is elhivatott használója volt a Tarot kártyának.

A Tarot évezredeken keresztül rejtőzködött. 400 évvel ezelőtt került napvilágra újra:

„Jelképei éppoly időtlenek, mint az ember szelleme. Az eszméknek, amelyeket megjelenítenek, nem volt kezdetük, és nem múlnak el soha.” 

/Szepes Mária/

Numerológia

„Nomen est omen.”

Vagyis: „Nevünkben a sorsunk”. Sőt nem csupán a nevünk, de a születési számaink is lényeges információkat árulnak el rólunk.

A számok anyagi szinten mennyiséget jelölnek, de egy magasabb nézőpontból tekintve minőséget képviselnek szimbolikus tartalommal.

Numerológia

„Nomen est omen.”

Vagyis: „Nevünkben a sorsunk”. Sőt nem csupán a nevünk, de a születési számaink is lényeges információkat árulnak el rólunk.

A számok anyagi szinten mennyiséget jelölnek, de egy magasabb nézőpontból tekintve minőséget képviselnek szimbolikus tartalommal.

Töltődj fel!

Energiakezelés Schumann-rezonanciával

 

Auratiszítás: megtisztítjuk az aurát a szennyeződésektől: stressztől, fáradtságtól, negatív gondolatoktól és a lehúzó érzések hologramjaitól

Energetizálás: feltöltjük az aurát energiával

Térimpregnálás: az MD lélekszkenner térharmonizációs programjával az aurát a Föld rezgésével, a Schumann rezonanciával hangoljuk ideális rezgés-szintre

 

Frissülj fel lelkileg és mentálisan!

 

Stresszoldó kezelés

 

Auratiszítás: megtisztítjuk az aurát a szennyeződésektől: stressztől, fáradtságtól, negatív gondolatoktól és a lehúzó érzések hologramjaitól

Idegkisimítás: feszültség és stressz által kialakult gócpontok stimulálása

Pozitív hatása: bekapcsol a szervezet önregeneráló mechanizmusa