+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

Ajánlások

Élménybeszámoló azoktól, akik már beléptek az MD Ritmus világába

„A lélekscan hihetetlen pontossággal és mélységekbe tud elemezni. Segítségével kiderítettem, hogy életem mely területein érdemes tovább kutakodnom, fejlődnöm, változtatnom. Mindenkinek ajánlom aki a test és lélek közötti harmóniát keresi és az egyensúly visszaállítására törekszik.”

 

Traut-Szlávik Szilvia, Luxembourg

„Életem legszebb és legnagyobb ajándéka, hogy megismerhettem és megtapasztalhattam a Matrix Drops csodáját. A Csodát, ami olyan dolgokba enged bepillantást nyerni, amit elképzelni nem is lehet.

Hálás köszönet Júliának és Lillának a munkátokért és segítségetekért. Ti általatok újultam meg. Szívemből kívánom, hogy Isten fénye kísérjen, és segítsen benneteket.

Öröm minden perc Veletek!”

 

Pintér Zsófia, Nagykanizsa

 

„Már régóta terveztem a munkában valami újat meglépni, de a bizonytalanság, az önbizalom hiánya visszatartott. A Tarot révén bátorítást kaptam, és olyan lépésre szántam el magam, ami szép eredményeket, sikert hozott az életembe.”

 

Magasdi Judit, Nagykanizsa

„Az MD lélekszkenneres mérés olyan, mintha a lelkem belső tükrébe nyernék betekintést. Látom magamat és ráismerek a problémáim rejtett okaira. Megoldást kínál, hogy jobban legyek kívül-belül egyaránt. Egy komplex ráhangolódás a testemre-lelkemre. Egyszerre megható és megdöbbentő élmény mindig, pedig 1500 km távolságból, online történik a mérés.”

 

Zsemberi Laura, Párizs

„Kellemes élmény volt a Sorselemzés. Mivel hasonló dologban még nem volt részem, nagyon kíváncsi voltam. Számomra elképesztő volt, hogy mennyi mindent árultak el a tenyérvonalak a személyiségemről, képességeimről, múltamról sőt, még a közeli jövőm lehetőségeiről is!

Júliát és Lillát jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek! Ezúton is nagyon köszönöm, és hálás vagyok nekik! Aki úgy érzi, hogy segítségre vagy útmutatásra van szüksége, bátorítom, hogy keresse fel őket!”

 

Godinek Ibolya, Nagykanizsa

 

„Kedves Lilla!

Nem tudom milyen ‘csoda’ rejtőzik a kezedben, de az energizáló kezelés után sokkal kipihentebb, energikusabb lettem.
Nagyon köszönöm!”

 

Vizsolyi Kinga, Budapest