+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

Ajánlások

Élménybeszámoló azoktól, akik már beléptek az MD Ritmus világába

„A lélekscan hihetetlen pontossággal és mélységekbe tud elemezni. Segítségével kiderítettem, hogy életem mely területein érdemes tovább kutakodnom, fejlődnöm, változtatnom. Mindenkinek ajánlom aki a test és lélek közötti harmóniát keresi és az egyensúly visszaállítására törekszik.”

 

Traut-Szlávik Szilvia, Luxembourg

„Életem legszebb és legnagyobb ajándéka, hogy megismerhettem és megtapasztalhattam a Matrix Drops csodáját. A Csodát, ami olyan dolgokba enged bepillantást nyerni, amit elképzelni nem is lehet.

Hálás köszönet Júliának és Lillának a munkátokért és segítségetekért. Ti általatok újultam meg. Szívemből kívánom, hogy Isten fénye kísérjen, és segítsen benneteket.

Öröm minden perc Veletek!”

 

Pintér Zsófia, Nagykanizsa

 

„Már régóta terveztem a munkában valami újat meglépni, de a bizonytalanság, az önbizalom hiánya visszatartott. A Tarot révén bátorítást kaptam, és olyan lépésre szántam el magam, ami szép eredményeket, sikert hozott az életembe.”

 

Magasdi-Bolf Judit, Nagykanizsa

„Már az első érintésre éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Júliával rögtön kialakult a bizalom, át tudtam adni magam. Bekerültem egy mély, nagyon pihentető állapotba. Jellemző rám, hogy gondolattorlódásom van, túl sokat agyalok. A 30 perces kezelést végigpihentem, és ez a pihentető hatás az egész napomat végigkövette. Fejem bal halántéktáji nyomásérzése teljesen megszűnt a stresszoldó kezelés után.”

 

Zaicsek Gábor, Budapest

„A Matrix Drops információs cseppek hatását kezdetben kétkedve fogadtam, de ahogy kipróbáltam többféle cseppet is, melyet a lélekszkenneres mérést követően ajánlott részemre Lilla, éreztem azok jótékony hatását. Azóta jó szívvel ajánlom ismerőseim körében, és mesélek a MD Protokoll hatékonyságáról. Nekem sokban segített a Protokoll abban, hogy felnyissa a szemem, lássam azt ténylegesen, mi az, ami nekem árt, és azt ignorálva, ahogy az MD lélekszenner is kihozta egy „Jobb Önmagammá válhassak”.  Jelenleg is erre törekszem, és úgy érzem, hogy jó úton járok, melyben sokat köszönhetek Csontos Lillának és dr. Pálus Attilának és a Matrix Drops Protokollnak is.”

 

dr. Papócsi Dalma, Nagykanizsa

 

„Az MD lélekszkenner-mérést próbáltam ki Lilla segítségével. Nagyon érdekes volt számomra az egész mérés, és elképesztő, hogy így távolból is működik. Hihetetlen mennyi mindent elárult a lelkemről, és segít abban, hogy az esetleges problémákra hogyan találjunk megoldást. Még egyszer nagyon köszönöm Lillának. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

Burkus-Soltész Renáta, Debrecen

„Az MD lélekszkenneres mérés olyan, mintha a lelkem belső tükrébe nyernék betekintést. Látom magamat és ráismerek a problémáim rejtett okaira. Megoldást kínál, hogy jobban legyek kívül-belül egyaránt. Egy komplex ráhangolódás a testemre-lelkemre. Egyszerre megható és megdöbbentő élmény mindig, pedig 1500 km távolságból, online történik a mérés.”

 

Zsemberi Laura, Párizs

„Kellemes élmény volt a Sorselemzés. Mivel hasonló dologban még nem volt részem, nagyon kíváncsi voltam. Számomra elképesztő volt, hogy mennyi mindent árultak el a tenyérvonalak a személyiségemről, képességeimről, múltamról sőt, még a közeli jövőm lehetőségeiről is!

Júliát és Lillát jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek! Ezúton is nagyon köszönöm, és hálás vagyok nekik! Aki úgy érzi, hogy segítségre vagy útmutatásra van szüksége, bátorítom, hogy keresse fel őket!”

 

Godinek Ibolya, Nagykanizsa

 

„Kedves Lilla!

Nem tudom milyen ‘csoda’ rejtőzik a kezedben, de az energizáló kezelés után sokkal kipihentebb, energikusabb lettem.
Nagyon köszönöm!”

 

Vizsolyi Kinga, Budapest