+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

Ismerj meg minket!

Motivációk, értékrend, vágyak

MD Ritmus Júliával

 

 

Mindig az élethosszig tartó tanulás híve voltam, egész életemben kerestem azt, ami a régi iskolák sajátja volt: a jellemfejlődés eszközeit, kulcsait. Hálás vagyok, hogy feltárult előttem az az út, amit immáron 16 éve követek. Az évek alatt sok-sok, korábban érthetetlen dologra kaptam választ, s egyúttal letisztult az életszemléletem is. Pedagógusként a gyerekeket is a mindennapi boldogulásra, vagyis a boldogság-ra, a szépség észrevételére nevelem, és arra, hogy a testi-lelki egészségük mindig fontos legyen számukra.

S hogy mit jelent számomra a Matrix Drops Protokoll és az MD lélekszkenner? A harmónia megteremtését a mindennapjainkban, az önmegismerés művészetét.

 

MD Ritmus Lillával

 

Életem hívószavai korai ifjúságom óta: a szabadság és az innováció. Pályaválasztáskor ezért is esett a választásom a művészettörténetre. Úgy éreztem, itt nincsenek határok, és új dimenziók nyílhatnak meg. A lényeg a kreatív szemlélet, a teremtő attitűd: számomra művészet nélkül nincs inspiráció.

Megláttam az angyalt a márványtömbben, és addig véstem, míg ki nem szabadítottam.”

Megszívlelendő a fenti gondolat Michelangelo-tól. Kezünkben a sorsunk: rajtunk múlik, hogy műalkotássá tesszük-e az életünket, hiszen a teremtő képesség mindannyiunkban ott van. A kérdés csupán az, mennyire vagyunk képesek dinamizálni ezt az erőt. Az MD Ritmus révén egyik fő motivációm, hogy a hozzám fordulók felismerjék a bennük rejlő potenciált és tudatosan éljenek vele.

Az életünkben általában tisztában vagyunk azzal, mi a cél, mit szeretnénk, csak azt nem tudjuk, hogyan tegyük. Pedig a kulcs mindig a hogyan-ban van. Második diplomámat protokollból szereztem. Imádom, ahogy a rend, a kultúra keretet ad az élethez, és a hogyan-hoz nyújt igazodási pontokat. A mindenkori protokoll nekem rendszerben segíti szemlélni a világot. Ilyen életmódbeli tudatosságot ad a Matrix Drops Protokoll is, amely számomra életstílus is egyben. Mintegy 16 éve élek ebben a szellemiségben, és tudom, azzá alakítom az életem, amivé csak akarom.

„Aki megoldást keres, az rendszert talál, aki nem, az kifogást.”

 /Kovács-Magyar András/

 

Szeretettel várunk MD Szalonunkban

személyesen és online is:

 

Csontos C. Júlia és Csontos Lilla

„Az MD lélekszkenneres mérés olyan, mintha a lelkem belső tükrébe nyernék betekintést. Látom magamat és ráismerek a problémáim rejtett okaira. Megoldást kínál, hogy jobban legyek kívül-belül egyaránt. Egy komplex ráhangolódás a testemre-lelkemre. Egyszerre megható és megdöbbentő élmény mindig, pedig 1500 km távolságból, online történik a mérés.”

 

Zsemberi Laura, Párizs

"A lélekscan hihetetlen pontossággal és mélységekbe tud elemezni. Segítségével kideritettem, hogy életem mely területein érdemes tovább kutakodnom, fejlődnöm, változtatnom. Mindenkinek ajánlom aki a test és lelek közötti harmóniát keresi és az egyensúly visszaállítására törekszik."

 

Traut-Szlávik Szilvia, Luxembourg

"Kellemes élmény volt a Sorselemzés. Mivel hasonlóban dologban még nem volt részem, nagyon kíváncsi voltam. Számomra elképesztő volt, hogy mennyi mindent árultak el a tenyérvonalak a személyiségemről, képességeimről, múltamról sőt, még a közeli jövőm lehetőségeiről is! Júliát és Lillát jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek! Ezúton is nagyon köszönöm, és hálás vagyok nekik! Aki úgy érzi, hogy segítségre vagy útmutatásra van szüksége, bátorítom hogy keresse fel őket!"

 

Godinek Ibolya, Nagykanizsa

„Már régóta terveztem a munkában valami újat meglépni, de a bizonytalanság, az önbizalom hiánya visszatartott. A Tarot révén bátorítást kaptam, és olyan lépésre szántam el magam, ami szép eredményeket, sikert hozott az életembe.”

 

Magasdi Judit, Nagykanizsa

„Életem legszebb és legnagyobb ajándéka, hogy megismerhettem és megtapasztalhattam a Matrix Drops csodáját. A Csodát, ami olyan dolgokba enged bepillantást nyerni, amit elképzelni nem is lehet. Hálás köszönet Júliának és Lillának a munkátokért és segítségetekért. Ti általatok újultam meg. Szívemből kívánom, hogy Isten fénye kísérjen, és segítsen benneteket. Öröm minden perc Veletek!”

 

Pintér Zsófia, Nagykanizsa

„Az MD lélekszkenner-mérést próbáltam ki Lilla segítségével. Nagyon érdekes volt számomra az egész mérés, és elképesztő, hogy így távolból is működik. Hihetetlen mennyi mindent elárult a lelkemről, és segít abban, hogy az esetleges problémákra hogyan találjunk megoldást. Még egyszer nagyon köszönöm Lillának. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Burkus-Soltész Renáta, Debrecen

„A Matrix Drops információs cseppek hatását kezdetben kétkedve fogadtam, de ahogy kipróbáltam többféle cseppet is, melyet a lélekszkenneres mérést követően ajánlott részemre Lilla, éreztem azok jótékony hatását. Azóta jó szívvel ajánlom ismerőseim körében, és mesélek a MD Protokoll hatékonyságáról. Nekem sokban segített a Protokoll abban, hogy felnyissa a szemem, lássam azt ténylegesen, mi az, ami nekem árt, és azt ignorálva, ahogy az MD lélekszenner is kihozta egy „Jobb Önmagammá válhassak”. Jelenleg is erre törekszem, és úgy érzem, hogy jó úton járok, melyben sokat köszönhetek Csontos Lillának és dr. Pálus Attilának és a Matrix Drops Protokollnak is.”

dr. Papócsi Dalma, Nagykanizsa

„Már az első érintésre éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Júliával rögtön kialakult a bizalom, át tudtam adni magam. Bekerültem egy mély, nagyon pihentető állapotba. A kezelést végigpihentem, és ez a pihentető hatás az egész napomat végigkövette. Fejem bal halántéktáji nyomásérzése teljesen megszűnt a stresszoldó kezelés után.”

Zaicsek Gábor, Budapest