+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

Kínálatunk

 

 

 

MD lélekszkenner-mérés, -elemzés

1. lépés

Kapcsolódjunk! Kérdezz bátran! Ha a beszélgetést követően úgy érzed, szeretnéd megismerni a lelked eddig ismeretlen dimenzióit, foglalj időpontot!

2. lépés

Tedd a kezed a touchpadra, és engedd, hogy a lélekszkenner a lelkedre hangolódva 20 mp alatt 8 millió kérdést feltegyen a tudatalattidnak!

3. lépés

A kvantumfizika elvén működő szkenner a mérést követően a lelked ki nem mondott üzeneteit tárja eléd: olyan érzéseidet önti írásos formába, amelyeket még soha meg sem tudtál fogalmazni.

4. lépés

Az igazsággal szembesülni, megérteni azt, mindig felszabadító. Új nézőpontot ad az életedhez, feloldódnak a görcsök, a káosz eloszlik. Átértékelődnek a dolgok.

 

5. lépés

Más emberként távozol, mint ahogy érkeztél. Előtérbe kerül a tudatos és magabiztos éned. A lélekszkenner rövid és hosszú távon a lelki boldogság kiteljesítésében megkerülhetetlen indítókulcs.

Miért válaszd a Matrix Drops lélekszkennert?

A Matrix Drops Computer
a következő gondokat képes elénk tárni:

– Jelenlegi lelki gondok és azok testi kivetülésének lehetőségei

– Baktérium, gomba, vírus, parazita információs minták jelenléte

– Nehézfémek mintáinak lenyomata, oltások okozta autonómia-sérülések

– Aminosav információs zavarok, vitaminfelszívódási gondok

– Pillanatnyi sorsfeladatunk – erények, gyengeségek, téveszmék jelenléte

 

A lélekszkenneres mérés révén a lényünk számtalan, eddig felfedezetlen árnyalatát ismerhetjük meg. Az elemzés során világossá válnak a kialakult élethelyzetünk okai.

Átláthatóvá válnak az összefüggések, és egyúttal személyre szabott útmutatást is kapunk a továbblépéshez. A belátási képességünk, a változtatási hajlandóságunk új távlatokat nyithat meg előttünk:

„Nem az vagyok, ami megtörtént velem.

Az vagyok, amivé válni akarok.”

/Carl Gustav Jung/

A Matrix Drops lélekszkenner a szívmezőt használja processzorként, hiszen „jól csak a szívével lát az ember…”, a belső iránytű pedig mindig mutatja az utat. És hogy is folytatódik ez a diskurzus ’A kis hercegben’?

„Az idő, amit a rózsádra fordítottál, az teszi olyan fontossá a rózsádat.”

A tudatszintemelkedés záloga a magunkba, a fejlődésünkbe fektetett idő. A szunnyadó képességek a tudatosság emelésével törnek a felszínre.

Ehhez a változáshoz brilliánsan kapcsolódnak a programozott vizek, a Matrix Drops-ok mint szellemi ’fejlődésgyorsítók’. A Matrix cseppek révén a látszólag kezelhetetlen tulajdonságaink, gyengeségeink szelídülhetnek le, és tűnhetnek el végérvényesen.

A Matrix Drops átsegít minket lelki elakadásainkon, és továbblendíti a sorsot: harmóniába hozza az emberben lévő lehetőségeket az eltitkolt belső vágyaival.

„Egy élet sincs tönkretéve, csak az, melynek a fejlődését megállítják.”

/Oscar Wilde/

A mérés és elemzés online, távmérés útján is elérhető

Orvosi konzultáció

a Matrix Drops Protokoll szellemében

dr. Pálus Attila orvos-természetgyógyásszal

 

 Számos energiarabló tényező gátolhat bennünket abban, hogy az egészségünket megőrizzük, és a vágyott életminőséget elérjük. Ismerd fel segítségünkkel a visszahúzó erőket, és nyerd vissza szervezeted szabad energiáit!

A konzultáció témakörei: diagnózisok magyarázata, leletek értelmezése, kezelési terv felállítása a holisztikus tudatosság jegyében.

 

A gyógyítás lépéseit Hippokratész a következőképpen írta le:

„Nézd meg, hol él, hogyan gondolkodik, hogyan táplálkozik! Amennyiben mindezen a területen a gondokat feltártad és kijavítottad, adjál neki gyógyírt!”

Megszívlelendő az is, ahogy Hippokratész a gyógyulni vágyó félhez szólt: „Ha nem vagy hajlandó változtatni az életeden, nem lehet rajtad segíteni.”

„Dr. Pálus Attila személyében egy szakmailag felkészült és lényében nyugalmat sugárzó személyt ismerhettem meg. Aki mindenki számára érthető és befogadható módon adja át a tudását, ezzel segítve az embert abban, hogy ismét magára találva alakítsa a jövőjét. Az általa nyújtott útmutatással nem csak a saját, hanem mások fejlődését is segíteni tudom, ami nagy erény a mai világunkban. Jó szívvel ajánlom mindenkinek dr. Pálus Attilát.”

dr. Papócsi Dalma

Nagykanizsa

Orvosi manuálterápia

dr. Pálus Attila

orvos-természetgyógyásszal

Orvosi manuálterápia

dr. Pálus Attila

orvos-természetgyógyásszal

 

Az orvosi manuálterápia a mozgásszervi betegségek kezelésével foglalkozik, mely valós gyógyulásokat eredményez a népbetegségeknek számító gerinc-, végtagok-, izmok-inak problémáinak esetében.

Az embert mint egészet, egységet szemléli. Gyógyulást csak az egész test csontozatának, ízületeinek harmóniája eredményezhet.

 

 

Frissülj fel lelkileg és mentálisan!

 

Idegregeneráló fájdalomkezelés

Auratiszítással indítunk: megtisztítjuk az aurát a szennyeződésektől: fáradtságtól, negatív gondolatoktól és a lehúzó érzések hologramjaitól.

A kezelésről és pozitív élettani hatásáról:

  • A kezelés során a feszültség és stressz által kialakult gócpontokat stimuláljuk.
  • Ha egy izmot nem használunk: gyengül, sorvad. Egy izom erejét az adja, hogy hány rost működik benne. A kezelés által a rostok visszanyerik működőképességüket.
  • A kötőszövet és a vázizom nagy része kollagén, tele van szabad idegvégződésekkel. A terápia a kötőszövetes lemezek feszültségét oldja, valamint az izmok ellazítása által a test önregeneráló funkcióját felerősíti.
  • A kezelés mély, ellazult állapotot eredményez: felfrissülve, megkönnyebbülve, kisimultan és energikusabban érzed magad.

Töltődj fel!

Energiakezelés Schumann-rezonanciával

Auratiszítás: megtisztítjuk az aurát a szennyeződésektől: stressztől, fáradtságtól, negatív gondolatoktól és a lehúzó érzések hologramjaitól

Energetizálás: feltöltjük az aurát energiával

Térimpregnálás: az MD lélekszkenner térharmonizációs programjával az aurát a Föld rezgésével, a Schumann rezonanciával hangoljuk ideális rezgés-szintre