+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

Kínálatunk

 

 

 

MD lélekszkenner-mérés, -elemzés

1. lépés

Kapcsolódjunk! Regisztrálj egy díjtalan konzultációra! Kérdezz bátran! Ha a beszélgetést követően úgy érzed, szeretnéd megismerni a lelked eddig ismeretlen dimenzióit, foglalj időpontot!

2. lépés

Tedd a kezed a touchpadra, és engedd, hogy a lélekszkenner a lelkedre hangolódva 20 mp alatt 8 millió kérdést feltegyen a tudatalattidnak!

3. lépés

A kvantumfizika elvén működő szkenner a mérést követően a lelked ki nem mondott üzeneteit tárja eléd: olyan érzéseidet önti írásos formába, amelyeket még soha meg sem tudtál fogalmazni.

4. lépés

Az igazsággal szembesülni, megérteni azt, mindig felszabadító. Új nézőpontot ad az életedhez, feloldódnak a görcsök, a káosz eloszlik. Átértékelődnek a dolgok.

 

5. lépés

Más emberként távozol, mint ahogy érkeztél. Előtérbe kerül a tudatos és magabiztos éned. A lélekszkenner rövid és hosszú távon a lelki boldogság kiteljesítésében megkerülhetetlen indítókulcs.

Miért válaszd a Matrix Drops lélekszkennert?

A Matrix Drops Computer
a következő gondokat képes elénk tárni:

– Jelenlegi lelki gondok és azok testi kivetülésének lehetőségei

– Baktérium, gomba, vírus, parazita információs minták jelenléte

– Nehézfémek mintáinak lenyomata, oltások okozta autonómia-sérülések

– Aminosav információs zavarok, vitaminfelszívódási gondok

– Pillanatnyi sorsfeladatunk – erények, gyengeségek, téveszmék jelenléte

 

A lélekszkenneres mérés révén a lényünk számtalan, eddig felfedezetlen árnyalatát ismerhetjük meg. Az elemzés során világossá válnak a kialakult élethelyzetünk okai. Átláthatóvá válnak az összefüggések, és egyúttal személyre szabott útmutatást is kapunk a továbblépéshez. A belátási képességünk, a változtatási hajlandóságunk új távlatokat nyithat meg előttünk:

„Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok.”

/Carl Gustav Jung/

A Matrix Drops lélekszkenner a szívmezőt használja processzorként, hiszen „jól csak a szívével lát az ember…”, a belső iránytű pedig mindig mutatja az utat. És hogy is folytatódik ez a diskurzus ’A kis hercegben’? „Az idő, amit a rózsádra fordítottál, az teszi olyan fontossá a rózsádat.” A tudatszintemelkedés záloga a magunkba, a fejlődésünkbe fektetett idő. A szunnyadó képességek a tudatosság emelésével törnek a felszínre.

Ehhez a változáshoz brilliánsan kapcsolódnak a programozott vizek, a Matrix Drops-ok mint szellemi ’fejlődésgyorsítók’. A Matrix cseppek révén a látszólag kezelhetetlen tulajdonságaink, gyengeségeink szelídülhetnek le, és tűnhetnek el végérvényesen. A Matrix Drops átsegít minket lelki elakadásainkon, és továbblendíti a sorsot: harmóniába hozza az emberben lévő lehetőségeket az eltitkolt belső vágyaival.

„Egy élet sincs tönkretéve, csak az, melynek a fejlődését megállítják.”

/Oscar Wilde/

Sorselemzés

A kezünk jelzései, a Tarot lapok, a számaink, valamint a lélekszkenner metaforikus üzenetei: mind-mind egy mátrix a lelkünkről. Mire tanítanak?

Tanulj meg az érzéseiddel és a gondolataiddal bánni, hogy ne azok bánjanak el Veled!

Kézanalízis

A 4. századtól a 16. századig az orvostudomány részét képezte a tenyérelemzés. A kéz nem közöl végleges tényeket. Ahogy a lelki, érzelmi, gondolati erőink alakulnak, a tenyér 1-2 hónap múlva jelzi a változást. A kézanalízis a lélek pszichikai elemzése. Nem azt mondja el, hogy mi fog történni, hanem azt, hogy mik a lehetőségek. A döntés joga saját kezünkben van, hiszen a legerősebb törvény az univerzumban a szabad akarat.

Tarot

„A Tarot kártya jelbeszéde felelet egy szimbolikus kérdésre, amelyet az ember teljes lénye tesz fel.”

/Szepes Mária/

A Tarot lapjai meghatározott számot és nevet viselnek. A kártya szimbólumai a lélek dimenzióit, valamint a személyiségfejlődés állomásait tárják fel előttünk:

„A tökéletesség nem adomány, hanem szívós, kitartó munka eredménye.” – fogalmazott a szellemi érésről II. Rákóczi Ferenc fia, Saint-Germain gróf, aki maga is elhivatott használója volt a Tarot kártyának.

A Tarot évezredeken keresztül rejtőzködött. 400 évvel ezelőtt került napvilágra újra:

„Jelképei éppoly időtlenek, mint az ember szelleme. Az eszméknek, amelyeket megjelenítenek, nem volt kezdetük, és nem múlnak el soha.” 

/Szepes Mária/

Numerológia

„Nomen est omen.”

Vagyis: „Nevünkben a sorsunk”. Sőt nem csupán a nevünk, de a születési számaink is lényeges információkat árulnak el rólunk.

A számok anyagi szinten mennyiséget jelölnek, de egy magasabb nézőpontból tekintve minőséget képviselnek szimbolikus tartalommal.

Numerológia

„Nomen est omen.”

Vagyis: „Nevünkben a sorsunk”. Sőt nem csupán a nevünk, de a születési számaink is lényeges információkat árulnak el rólunk.

A számok anyagi szinten mennyiséget jelölnek, de egy magasabb nézőpontból tekintve minőséget képviselnek szimbolikus tartalommal.

Orvosi konzultáció

a Matrix Drops Protokoll szellemében

 

dr. Pálus Attila orvos-természetgyógyásszal

 

Számos energiarabló tényező gátolhat bennünket abban, hogy az egészségünket megőrizzük, és a vágyott életminőséget elérjük. Ismerd fel segítségünkkel a visszahúzó erőket, és nyerd vissza szervezeted szabad energiáit!

A konzultáció témakörei: diagnózisok magyarázata, leletek értelmezése, kezelési terv felállítása a holisztikus tudatosság jegyében.

 

A gyógyítás lépéseit Hippokratész a következőképpen írta le: „Nézd meg, hol él, hogyan gondolkodik, hogyan táplálkozik! Amennyiben mindezen a területen a gondokat feltártad és kijavítottad, adjál neki gyógyírt!”

Megszívlelendő az is, ahogy Hippokratész a gyógyulni vágyó félhez szólt: „Ha nem vagy hajlandó változtatni az életeden, nem lehet rajtad segíteni.”

„Dr. Pálus Attila személyében egy szakmailag felkészült és lényében nyugalmat sugárzó személyt ismerhettem meg. Aki mindenki számára érthető és befogadható módon adja át a tudását, ezzel segítve az embert abban, hogy ismét magára találva alakítsa a jövőjét. Az általa nyújtott útmutatással nem csak a saját, hanem mások fejlődését is segíteni tudom, ami nagy erény a mai világunkban. Jó szívvel ajánlom mindenkinek dr. Pálus Attilát.”

dr. Papócsi Dalma

Nagykanizsa

Orvosi manuálterápia

dr. Pálus Attila

orvos-természetgyógyásszal

 

Az orvosi manuálterápia a mozgásszervi betegségek kezelésével foglalkozik, mely valós gyógyulásokat eredményez a népbetegségeknek számító gerinc-, végtagok-, izmok-inak problémáinak esetében.

Az embert mint egészet, egységet szemléli. Gyógyulást csak az egész test csontozatának, ízületeinek harmóniája eredményezhet.

 

 

Frissülj fel lelkileg és mentálisan!

 

Stresszoldó kezelés

 

Auratiszítás: megtisztítjuk az aurát a szennyeződésektől: stressztől, fáradtságtól, negatív gondolatoktól és a lehúzó érzések hologramjaitól

Idegkisimítás: feszültség és stressz által kialakult gócpontok stimulálása

Pozitív hatása: bekapcsol a szervezet önregeneráló mechanizmusa

Töltődj fel!

Energiakezelés Schumann-rezonanciával

 

Auratiszítás: megtisztítjuk az aurát a szennyeződésektől: stressztől, fáradtságtól, negatív gondolatoktól és a lehúzó érzések hologramjaitól

Energetizálás: feltöltjük az aurát energiával

Térimpregnálás: az MD lélekszkenner térharmonizációs programjával az aurát a Föld rezgésével, a Schumann rezonanciával hangoljuk ideális rezgés-szintre