+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

Bevezetés a Matrix világába

 

Jelen cikkben dióhéjban bemutatjuk Kovács-Magyar Ildikó és András, feltalálók által kifejlesztett Matrix Drops Protokollt. A jövőben a Protokollt részletekbe menően elemezzük orvosok és a természetes gyógymódokban jártas szakemberek segítségével. Továbbá esettanulmányok révén, a Protokollt alkalmazók tapasztalatain keresztül is körbejárjuk a témát.

 

A Matrix Drops Protokollról dióhéjban

 

„Egy hőlégballon akkor tud felemelkedni, ha megnövelik a ballonba juttatott hőmennyiséget, az energiát. Az emberek hasonlóképpen, az energiaszintjük megnövelésével igyekeznek megszabadulni gondjaiktól. Évtizedek óta különböző módon, világszerte próbálják tudatni az energiaátadások és más energianövelő módszerek jótékony hatását. Sajnálatosan, egy idő után van egy pont, aminél megrekednek és elmaradnak a további eredmények. Vajon miért?  

A hasonlat kedvéért maradjunk a korábbi példánál. Amikor egy hőlégballon eléri a maximálisnak vélt magasságot, van még egy lehetőség a további emelkedésre. Kidobják a nehezékeket a hajó fedélzetéről. Az emberi gondoknak búcsút inteni csak úgy lehet, ha mi is megszabadulunk a bennünket lehúzó ‘nehezékektől’, amelyek felemésztik szabad energiáinkat.”     

                                                                                                                 

„A teljesség igénye nélkül nézzük meg, melyek ezek a fontos energiarabló tényezők: geopatikus földsugárzások, helytelen táplálkozás, elektroszmog, nehézfém- és egyéb toxintúlterheltség, érzelmi vagy gondolati elakadások. Ide sorolhatók a gyógyszerek, különböző oltások autonómiánkra gyakorolt hatásai, árnyékszemélyiségek, más szóval entitások, valamint a külső gátló tényezők.”

 

A Matrix Drops Protokoll (MDP) koronája Kovács-Magyar Ildikó és András találmánya, a Matrix Drops Computer – másnéven lélekszkenner – kimutatja a fent említett információzavarokat.

 

„A már említett negatív energiáktól, visszahúzó erőktől az MDP segítségével szabadulhatunk meg. Ezzel párhuzamosan lehetőségünk van arra, hogy Matrix Drops készítményekkel harmonizáljuk a szervezetünket szabad energiánk mielőbbi visszanyerése érdekében.  

Azonban a legerősebb visszahúzó erő, ami minden igyekezetünk ellenére megakadályozhatja megemelkedésünket – még mindig a hőlégballon példával élve –, ha a földhöz rögzítő kötelet nem engedjük el. Ilyen visszatartó erővel bírnak az életünkben a tévhiteink, téveszméink, megrögzött szokásaink és belátási képtelenségeink. Mindezeket szintén elénk tájra a Matrix Drops Computer.”  

 

Illusztráció és szöveg forrása:

Kovács-Magyar András: A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai, 2018.