+36 30 602 71 88 matrix@mdritmus.hu

A 7 testünk – a látható és láthatatlan valóságunk

Dr. Pálus Attila orvos-természetgyógyászt, Kovács-Magyar András tanítványát, a holisztikus szemléletű orvoslás képviselőjét, a Matrix Drops Protokoll gyakorlati alkalmazóját kérdeztük az élőlények finomtesteiről, vagyis a látható és láthatatlan világainkról.

Mit tett hozzá gyógyítói munkásságodhoz az a tudás, amit Kovács-Magyar Andrástól sajátítottál el?

Kovács-Magyar András tanításában a tudatosság, az a mindenre kiterjedő figyelem ejtett rabul leginkább, amivel a betegek ’belső világai’ felé is fordulva próbálja megfejteni a problémáik okait, azaz valódi pszichoszomatikus feltárást folytat. Végre valaki, aki gyakorolja is a holisztikus megközelítést, nemcsak beszél róla! Továbbá figyelme kiterjed azokra a környezeti hatásokra, életmódbeli szokásaink vizsgálatára is, amelyek ugyan a mindennapi életünk részei, de gyengítőleg hatnak ránk, hosszabb távon negatívan befolyásolnak, betegségek irányába sodorhatnak. Rendszere nem áll meg a ténymegállapítások szintjén, hanem hatékonyan kezeli, pozitívan befolyásolja az okokat, a gyógyítás – és ezzel együtt- a gyógyulás valós élményével megajándékozva a terapeutát és a beteget egyaránt. Ez az, amit leginkább kerestem az orvoslásban, viszont András rendszerében találtam csak meg. 

Az orvostudomány leszűkül a fizikai test vizsgálatára, ezért is láthatjuk, hogy az eredményei mennyire szegényesek. Amikor sejtésünk van – és ma már sajnos, szinte minden krónikus betegségnél elhangzik -, hogy ez a probléma pszichoszomatikus betegség, azaz valami olyan dolog állhat a háttérben, ami az érzések, a gondolatok, a megromlott emberi kapcsolatok miatti diszharmonikus lelki állapotokból erednek, akkor az orvos legyint egyet, és azt mondja: „jó, hát ez pszichoszomatikus”!  Jobb híján ilyenkor egyetlen lehetőség van, a pszichiáter, aki gyógyszeresen, azaz megint csak anyagszinten képzeli el a terápiát.

Most már tudjuk, ezekben az esetekben az eredmények azért is maradnak el, mert a probléma dimenziója nem azonos a megfogalmazott terápia szintjével.

Ha a rendszerek közt elmarad az interakció, csak elbeszélünk egymás mellett: nem jön a gyógyulás.  Kovács-Magyar András protokollja ezzel szemben világos lépésekben, hét szinten vizsgálja az embert. Feltárja a problémák rétegeit, és ennek tükrében effektív megoldásokkal cselekszik.

Hogy tudnád bemutatni az említett 7 szintet, vagyis a 7 testet és a köztük lévő összefüggéseket?

– A hét testünk: fizikai-, energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellem-test.
Ez a rendszer minden élő ember birtokában van. Ha nem vagyunk tudatában ennek a ténynek, nem tudjuk uralni a ’hét szentségünket’ sem: ha nem mi bánunk velük, majd elbánnak ők velünk (például: negatív gondolatok, tévhitek hatásai)! A gyógyítás, a változás teljessége csak ezen tudatosság birtokában lehetséges.

Meg kell ismerjük finomtesteink sajátosságait, táplálnunk kell őket, hogy ne éhezzenek, mert akkor legyengülnek, megbetegszenek, akárcsak a fizikai testünk.  Ezek az információk az igazi emberi értékek. Mindenkinek meg kellene tanítani!  

Sajnos, az elménkkel csapdát állítunk magunknak. Elfogultság nélkül nem tudjuk megtenni, hogy valós képet állítsunk ki önmagunkról, analizáljuk magunkat. Még egy jól felkészült terapeuta vezetése sem elegendő ehhez, hiszen az ő korlátai, megérzései, emóciói, az emlékezés hiányosságai, a szégyen, a tagadás, stb., mind akadályai annak, hogy kiderüljenek a legfontosabb pszichoszomatikus zavaraink.

Az egyik fő lényege a Matrix Drops Computernek, hogy kizárja az elfogultságot, a szubjektivitást. Valós összefüggéseket tár fel bennünk több szinten. Kérdései, melyekre a tudatunkból érkezik válasz, a kvantum térben történnek, és nem fizikai síkon. Ezzel lehetővé téve azt, hogy a leglényegesebb, legidőszerűbb lelki-szellemi problémáinkról valós képet kapjunk. Ezután egy tudatos ember megfogadja tanácsainkat, hogy pozitív változások jöjjenek az életében. Ehhez belátásra és bátorságra van szükség, amit az ősbizalom kell, hogy tápláljon! Ettől igazán szellemi, misztikus, azaz isteni a történet.

A kvantumfizika elvén működő MD lélekszkenner 20 mp alatt 8 millió kérdést tesz a tudatalattinknak, és a mért személy szelleme ezekre a kérdésekre „ad feleletet”.

Erről a „válaszról” írásos formában tárul elénk egy matrix, a lelki-szellemi analízis.

A legfontosabb dolognak tartom- és egyben saját küldetésemnek-, hogy tudassuk az emberekkel a 7 test fogalmát! Ismertessük meg azok működését! Ezzel lehetőség nyílna megteremteni a szellemi-lelki igényesség azon oktávját, ahol a figyelmünket a fizikai testünk mellett a belsőnkre, finomtesteink dimenzióira irányítsuk.

Ezzel esélyünk lesz arra, hogy ellenőrzésünk alatt tartsuk őket, a diszharmóniáit mihamarabb észrevegyük, és időben cselekedve a problémák elé lépjünk.

Ez a lehetőség, amit a Matrix Drops Protokoll kínál fel, valójában a tökéletes holisztikus prevenció, mert az ember teljes spektrumát vizsgálja. Ha időben kezdjük, azaz már a gyermekeinket is ebben a szellemben neveljük, akkor valós, primer prevenció is egyben.  

Hadd emeljem ki a fizikai testünket, amit mindenki ismeri. A tudomány erre az egy dimenzióra korlátozódik, sőt az orvostudomány tulajdonképpen csak ezt vizsgálja a hét test közül. Továbbá van egy energia-testünk, amit már az orvostudomány is érintőlegesen vizsgálgat, olyan eljárásokkal, mint az EKG vagy az EEG és sorolhatnám. De azért nekünk informatívabbak azok a területek az energia-test esetében, mint például az aura, a meridián rendszerek, a csakrák működése és az azokban lévő diszfunkciók.

Továbbá van öt másik testünk, ami tulajdonképpen se nem energia, se nem anyag, hanem kvantum minőséget képviselnek: az érzelmeink, a gondolataink, a kapcsolatainkban zajló folyamatok, a lelki történéseink, illetve a szellem-testünk. Ezekről beszélni külön-külön rengeteget lehetne, de nagy szerencsénk, hogy Kovács-Magyar András élő szóban részletesen bemutatja ezeket a világokat előadásai alkalmával, illetve iskolájának kurzusain.

Ha globálisan nézzük az emberi szellemet: a tanulás, a folyamatos tökéletesedés az, amiért a földre le kell, hogy szülessen minden egyes földi életében az ember.

Tehát a szellemi fejlődésünk tapasztalatszerzéssel folyik életeken keresztül.

Ha valaki bánni is szeretne a finom-testeivel, és nem csak tudni róla, akkor ebben egy kicsit el kell mélyülnie!  Ma egyetlen forrást tudok mondani, aki ebben a dologban igazán otthon van, és ennek a misztikus tudásnak kulcsait át tudja adni: Kovács-Magyar András.